Топ 3 найкращі інвестиції у твоєму житті

Кожного дня ми вирішуємо куди і як краще інвестувати свій час, сили і гроші. І те, як ми це робимо визначає якість нашого життя.

Інвестування це один з найважливіших аспектів розвитку та успіху, який кожному з нас необхідно враховувати та ефективно використовувати кожного дня.

Життєві інвестиції

У світі багато людей стають мільйонерами, однак лише 10 % з них здатні зберегти свої надбання протягом усього життя. Тому, розпоряджання грошима не менш важливий навик, аніж уміння їх заробляти. А у наш неспокійний час, це актуально як ніколи раніше.

Свиню в нашу кишеню може підкласти війна, катастрофа, інфляція, революція і навіть власна країна. Історія знає немало прикладів, коли Батьківщина «кидала» власних громадян: відбір золота США в американців під час Великої депресії; замороження вкладів громадян СССР 1991 року. 

Удача не допоможе стати багатим

Яскравим прикладом такого економічного фіаско може служити історія Наталії Мухамедзян. У 2001 році жителям Уфи, Наталії і Рустаму Мухамедзян посміхнулася вдача. Вони стали переможцями лотереї «Бінго-шоу». Подружня пара перебувала в скрутному становищі, через те, що ніхто з них не працював і білет був куплений на останні гроші. Доля вирішила дати їм шанс у вигляді 29 мільйонів рублів.

І здавалося б, люди які харчувалися водою, хлібом у старезній квартирі з двома дітьми, повинні використати такий шанс по-максимуму. Доля вибрала їх, але вони її проігнорували. Пара купила дві квартири у Москві, два «Жигулі» і «Газель». Це були єдині правильні рішення у їх житті які їм порекомендував фінансовий аналітик лотерейної компанії. І після прийняття яких, жінка та чоловік прийнялись безцеремонно і тупо тринькати гроші. Що ж, напевно так заведено на болотах!

5 min

Вони могли харчуватись якісними, дорогими продуктами, однак травились паленою горілкою з дешевими пельменями. Могли вкласти гроші в бізнес, але роздавати їх направо і наліво друзям-алкашам куди краще!
Частину виграшу довелось віддати місцевому ОПГ за «кришу», іншу частину «державному ОПГ» як податок. Мало помалу багатство перейшло у банкротство!

Весною 2003 року одна з квартир подружжя згоріла, забравши з собою всі пожитки разом з часткою виграшу. Решта грошей, що залишилась після пожежі, пішли на погашення боргів. На даний момент подружжя у розводі, Наталія живе в грязюці і бідності у московській квартирі посеред зграї котів, а Рустам з двома синами волочать існування в Уфі. Їх виграш, як і їхнє життя повністю розбите об суворий москальський менталітет та фінансову безграмотність!

6 min

Кожен з нас в якісь мірі Наталія Мухамедзян. Ми витрачаємо гроші абсолютно не розуміючи, що з цього допоможе нам стати щасливим і багатим. Так, не в грошах щастя, однак гроші це один з найуніверсальніших інструментів для його отримання. 

Найкраща інвестиція №1 - Золото

Оглядаючись на болючу історію існування фіатних грошей, кредити, кризу, інфляцію та наглядно пожинаючи плоди цієї системи сьогодні, ми починаємо розуміти реальну небезпеку банкнот. В будь-який момент гроші у твоїй кишені можуть перетворитись в кольорові папірчики.

Прикладом такого чарівного перетворення насолоджується Венесуела, найбагатша у світі нафтою країна. Життя у цій резиденції було, м’яко кажучи, не солодким, але цього року стало просто нестерпним. Інфляція національної валюти сягнула 50 тисяч разів. Товари там міняють на вагу фантиків.
2 min

Бреттон-Вудська та Ямайська фінансові системи нав’язали світову залежність країн від кредитів та інфляцію, що в майбутньому погубить нас. Але є дещо, що не піддається інфляції, це золото!
Золото - це один з небагатьох універсальних, обмінних ресурсів нашої планети, який володіє імунітетом до інфляції. А аналізуючи графік реальної вартості золота у натуральному вираженні протягом останніх ста років, ми побачимо поступове збільшення його вартості. Одного дня, видобуток золота на нашій планеті повністю припиниться. Єдиним можливим місцем для його отримання буде космос. Тому цей унікальний метал, в прямому розумінні, коштуватиме космічних цін!

Найкраща інвестиція №2 - Нерухомість

За часів царювання Персидської імперії людське населення землі складало 500 мільйонів осіб, 20 століття дарувало нам 2 мільярди, тепер нас 9 мільярдів. Усі ми потребуємо їжу, воду і головне домівку. При зростаючій тенденції народжуваності людей усі ці потреби будуть тільки дорожчати. Конкуренція і попит породжують високу ціну!

Власна територія буде реальним дефіцитом. Колись хитрі американці купили землю в дурних індійців за 20 доларів, тепер ця земля називається – Манхеттен (одна з найдорожчих ділянок світу)!
3 min

Власна земельна ділянка, дім, квартира, це ресурс прямого фізичного вираження людської праці. Цей ресурс буде у власності доти, поки він фізично може існувати. На нього не впливає інфляція, а попит буде лише рости. Знову ж таки, дивлячись на графіки вартості нерухомості за останні 100 років, то можемо бачити впевнений ріст цін. 

Крім того, квартира, дім, земля можуть стати непоганим та надійним джерелом заробітку у вигляді здачі їх в оренду.

Не будь індійцем, цінуй та інвестуй у свою землю, не продай її, вона найкраща у світі і вона твоя по праву народження! Хоча і конституція з цим не згідна...

Найкраща інвестиція №3 - ТИ!

Ти – найцінніший ресурс у всьому світі!

Наша особистість представляє собою безцінний, неповторний інструмент фізичного існування для кожного з нас. Найкраща інвестиція, це інвестиція у себе! Навчання, нові навички, перемоги, творчість є безцінним життєвим досвідом.
Розвиваючи себе ми можемо досягти будь-чого!
4 min

Другий найцінніший ресурс – твої близькі. У кожного з нас є батьки, родичі, друзі. Ми можемо багато чого досягти у житті, але без цих людей ми не досягнемо головного, ми не досягнемо щастя. Час, сила, емоції і навіть гроші лише мала частина того, що ми можемо зробити для них.

Третій найцінніший ресурс – людство. Хоч би що там було, ми всі земляни. Природа наділила нас уявою і руками, що здатні творити найдивовижніші речі. На превеликий жаль, ці інструменти забруднені кров’ю!

Ти – найцінніший ресурс, але тепер нас двоє і хтось з нас нічого не вартий…? Ні... це не так!

Ми тонемо в егоїзмі, а капіталізм став нашою хворобою. Нам потрібні не нові технічні відкриття, а просте співчуття. Закривши свої душі у середині машин, ми не досягнемо бажаного успіху. Кожен з нас, це унікальна людина, що живе на унікальній планеті! Цінуймо це, поки є час!

Потрібна консультація юриста?

Заповніть форму і ми зв’яжемося з Вами
найближчим часом
Консультація
youtube icon telegram icon telegram icon